Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Capcom θα αναδείξει το PC σε βασική της πλατφόρμα

*
Η Capcom σκοπεύει να κάνει το PC τη βασική της πλατφόρμα τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με τον COO της εταιρείας, Haruhiro Tsujimoto, το software για PC είναι ο τομέας που θα επικεντρωθεί από εδώ και στο εξής. Σκοπός της είναι, ως το τέλος του επόμενου έτους, το PC να γίνει η πλατφόρμα από την οποία θα προέρχονται τα μισά κέρδη της Capcom.

"To PC καθοδηγεί τις παγκόσμιες πωλήσεις. Πρόσφατα ανακοινώσαμε ότι θα κάνουμε το PC τη βασική μας πλατφόρμα. Στο φετινό Tokyo Game Show, επικεντρωθήκαμε στην παρουσίαση της έκδοσης του Monster Hunter Rise για υπολογιστές και πιστεύω ότι ο κόσμος θα μπορέσει να καταλάβει την αλλαγή στην προσέγγισή μας", είπε ο Tsujimoto.


"Η πανδημία άλλαξε τον τρόπο που ο κόσμος βλέπει τα PCs. Τα smartphones είναι αξιόπιστα, αλλά οι οθόνες τους είναι μικρές και τα touch panels δουλεύουν με διαφορετικό τρόπο, οπότε δεν ταιριάζουν για εργασία από το σπίτι ή για παρακολούθηση μαθημάτων. Πιστεύω ότι τα PCs είναι το "next big thing" μετά τα smartphones. Σε PC είναι δυνατή και η αναπαραγωγή παιχνιδιών υψηλής ποιότητας, οπότε ο αριθμός των κατόχων αυξάνεται, όσο περισσότερο κατανοητά γίνονται τα πλεονεκτήματα ενός PC. Θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας σε κονσόλες για video games, όμως για εμάς μπροστάρης θα είναι το PC", συμπλήρωσε ο Tsujimoto.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*